به استناد اینکه خارج از مهلت قانونی زده اعسار و هنوز رای اعسار صادر و قطعی نشده میشه ایشون رو جلب کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #49185510

سلام شورای حل اختلاف مشهد طرف منو محکوم کرد ۱۱ میلیون بده پرونده هم رفت اجرا احکام چند ماه هم هست جلبش دارم ولی نشده جلب حالا اومده اعسار زده و میخام بدونم موقع جلسه رسیدگی اعسار زنگ بزنم مامور میتونم جلبش کنم چون ایشون اعسارش رو خارج از مدت قانونی زده و اینکه همونجا مشخص نمیشه که اعسار ایشون قبول میشه یا نه
حالا به استناد اینکه خارج از مهلت قانونی زده اعسار و هنوز رای اعسار صادر و قطعی نشده میشه ایشون رو جلب کرد
اگه میشه ماده قانونی که میتونم استناد کنم لطفا لحاظ کنین...

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اعسار در محکومیت‌های مالی و جزایی یا همان اعسار در پرداخت دیون عبارت از آن است که به موجب حکم دادگاه حقوقی یا حکم دادگاه کیفری در امر جزایی، شخص به پرداخت وجه، مال یا جزای نقدی در حق دیگری محکوم شود اما توانایی و تمکن پرداخت آن را نداشته باشد. به این دعوی ( اعسار ) خارج از نوبت رسیدگی می‌شود و مرجع رسیدگی به آن نیز دادگاهی است که به دعوی اصلی رسیدگی می‌کند