رای دادگاه تجدیدنظر تغییر پیدا میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #49119318

سلام برای همسر من در دادگاه به اتهام کلاهبرداری۲ سال حبس تعزیری و یک میلیارد بود جزای نقدی چون سابقه نداشته ۲۰۰ میلیون تقلیل یافت و نفر بعدی که همسرم باهاش معامله کرده بود به جرم معاونت در کلاهبرداری بهش برائت دادن چون رای
هم قطعی نیست و ما به رای تجدیدنظر فرستادیم ولی تا العان تعیین شعبه نشده ما مدارک جدید هم داریم ممکنه رای دادگاه تجدیدنظر تغییر پیدا کنه و زمان تعیین شعبه چه مدت هستش زمان تشکیل دادگاه همسرم زود تشکیل شده
بود چون همسرم زندانی هستش نمی تونیم بیاریمش بیرون ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با رضایت بازپرس میتوانید از وثیقه استفاده نمایید تا آزاد شوند
با مدارک جدید اگر بی گناهی همسرتان ثابت شود،تجدید نظر رای دادگاه بدوی را نقض مینماید

سلام
ممکن است رای دادگاه بدوی اشتباه باشد لذا امکان اینکه در دادگاه تجدید نظر رای بدوی نقض و رای جدید صادر شود وجود دارد و به پرونده‌های زندانی دارد خارج از نوبت باید رسیدگی شود شما به شعبه دادگاه تجدید نظری که پرونده شوهرتان به آن ارجاع شده است مراجعه و این مطلب را که پرونده زندانی دار است بیان کنید چون ممکن است متوجه زندانی دار بودن پرونده نشده باشند
البته زمان رسیدگی به تراکم کار دادگاه نیز بستگی دارد

در صورت ارائه مدارکی که به دست آورده اید و چنانچه مدارک فوق بتواند اتهام همسرتان را مردود نماید ، دادگاه تجدیدنظر میتواند رای صادره را تقلیل داده یا حتی برائت صادر کند . تخمین زمان برگزاری دادگاه نیز امکانپذیر نمی باشد .

با سلام
میتوانید با گذاشتن وثیقه تعیین شده توسط دادسرا متهم را از زندان بیرون بیاورید