محکومیت به پرداخت نفقه زوجه اول و دوم، امکان تعدیل

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۲ #49117180

از همسرم سال ۱۴۰۰ جدا شدم و همه دارایم را با کلک ازم گرفت و برد .مهریه می‌گرفت هر ۱۲ماه یک سکه، نفقه فرزندم را هم می‌گیرد. سال قبل اعتراض زدم و این حکم تعدیل شد و شد هر ۱۷ ماه یک سکه با توجه به قیمت سکه. پارسال ازدواج کردم و همسر دوم هم الان رفته مهریه و نفقه خودش رو گذاشته اجرا. اول اینکه به مرز خودکشی رسیدم و دیگه کمرم راست نمیشه برای ادامه زندگی. دوم اینکه الان تکلیف مهریه و نفقه همسرم دوم چی میشه؟ سوال سوم از همه مهم‌تره، اینکه همسر اولم بی‌رحم محضه، می‌تونم تعدیل بزنم با توجه به اینکه همسر دوم هم نفقه و مهریه میگیره و به فرزندم هم نفقه میدم، مهریه اول رو ربع سکه کنم هر ۱۷ماه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای همسر دوم نیز باید نفقه و مهریه را پرداخت کنید و مجدد میتوانید تعدیل را مطرح نمایید

میتوانید نسبت به همسر اول تعدیل ارائه نمایید.

سلام، تعدیل اقساط امکان پذیر است.

سلام بله با توجه به تغییر اوضاع مالی و پرداخت مهریه و نفقه همسر دوم میتوانید تعدیل مطرح نمایید

با سلام
شما مکلف به پرداخت حقوق مالی همسر دوم نیز هستید، راجع به مهریه همسر اول می توانید مجددا درخواست تعدیل اقساط مطرح کنید.

سلام
اینکه میتونید تعدیل بزنید یا خیر
و همچنین اینکه همسرتون میتونه درخواست تعدیل بزنه شکی نیست
منتها باید برای تعدیل مهریه همسر اول
مدارک پرداخت مهریه همسر دوم تون و یا قسط های جدید و یا هر مدرک دیگ ای که فکر میکنید به دردتون میخوره رو ضمیمه کنید تا بتونید قاضی رو جهت تعدیل مهریه همسر اول تون قانع کنید

با سلام
حقوق مالی حق همسر هست و شما می بایست حقوق مالی من جمله ، مهریه و نفقه همسر دوم خود را پرداخت نمایید. با توجه به روند افزایشی قیمت سکه میتوانید درخواست تعدیل اقساط را بنمایید.