در دعوای کارگر و کارفرما، آیا میتوانم از شهادت ایشان استفاده کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #49083301

سلام
مدت ۳۷ ماه در فروشگاهی کار میکردم ۶ ماه اول کارفرما بیمه ام نکرد ر چون مامور بیمه آومد مرا کردند روزی ۱۱ ساعت کار میکردم جمعه و روزهای تعطیل سر کار بودم ولی کارفرما فقط پایه حقوق را میداد ویرایش اضافه کاری و جمعه کاری و تعطیل کاری مبلغی نمیداد بارها باهاش صحبت کردم ولی میگفتن اگه دوس داری برو خرداد امسال ۳ روز تعطیل بود و باش کارفرما گفتم اگه حقوق روز تعطیل رو ندی نمیام سر کار و نرفتم و کارفرما اخراجم کرد و من شکایت کردمو با وجود اقرار کارفرما برای ساعت کاری و جمعه و تعطیلات هیت تشخیص فقط حقوق ایام حق السعی و برگشت به کار زدن و هم من و کارفرما اعتراض کردیم سه روز دیگه جلسه حل اختلافه لازمه بگم کارفرما سال ۹۶.۵۰۰ هزار سال ۹۷ هشتصد هزار و سال ۹۸ دوملیون عیدی دادن پایه سنوات ندادن من قراردادی نداشتم من مستاجر و متاهل و ۳ماهه بیکارم برای اثبات حرفام شاهد دارم از همکاران قدیم آیا میتوانم از شهادت ایشان استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید تاحقم پایمال نشود ممنون

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، طبق اسناد و مدارک و شهود از طریق اداره کار اقدام به طرح شکایت کنید و تشخیص موارد مبهم با کارشناس و بازرسین اداره کار خواهد بود

سلام

کلیه حقوق شغلی خود شامل حقوق پایه، اضافه کار، عیدی، سنوات کاری، حق مسکن و حق اولاد را در دادخواست مطالبه نمایید، همچنین استشهاد از همکاران تهیه نمایید و به دادخواست خود پیوست کنید، در صورت نیاز نماینده اداره کار برای تحقیق به محل کار شما نیز مراجعه خواهد نمود

سلام
صرفا شهادت شهود از طریق اداره کار قابل استماع نمیباشد
اما میتوانید کلیه مطالبات خود علیه کارفرما را مطابق با قانون کار شکایت نمایید و قابل دریافت است

با سلام
بله اگر شاهدی یا مدرکی بر ادعای خود دارید بایستی ارایه نمایید تا احقاق حق شود