🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

هک نرم‌افزار شاد و سو استفاده چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۲۱۲

سلام من یک خواهرزاده ۱۳ ساله دارم که متاسفانه با یکی از همکلاسیانشون دعواشون میشه و اکانت این آقا رو با مهندسی اجتماعی بدست میاره و با این اکانت به تمام مدیر و معلمان مدرسه فحش خیلی بد دادن و اونا هم شاکی شدن به پلیس فتا و میخوان بچه رو بفرستن دادگاه حالا سوال من از شما اینه حکم این بچه چیه

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
چون سن ایشان کم است موضوع در صلاحیت دادگاه اطفال است و مجازاتشان با افراد بزرگسال متفاوت است احتمالا فقط جزای نقدی دارند

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
با توجه به سن ایشان احتمالا مجازات جزای نقدی و در دادگاه ویژه اطفال رسیدگی خواهد شد .

چون ۱۳سالش است در دادگاه اطفال بررسی خواهد شد و جزای نقدی

سلام
زیرسن قانونی است پرونده میبایست دردادگاه اطفال رسیدگی شود

درود:مجازات هک ودسرسی غیر مجاز،جرم:نودویک روز تا یک سال حبس یا جزای نقدی یا هردو مجازات باهم اعمال می شود.
درمورد فحاشی به معلمان توهین مشدد محسوب می شود وبرابر ماده ۶۰۹ قانون مجازات اسلامی حبس از ۳الی ۶ماه یا ۷۴ضربه شلاق با توجه به اینکه خواهر زاده شما زیر ۱۵سال سن دارد مجازات کیفری ندارد ،به جزای نقدی محکوم می شود.

سلام، مجازات هک و دسترسی غیر مجاز رایانه ای نود و یک روز تا یک سال حبس و یا جزای نقدی پنج تا بیست و پنج میلیون ریال یا هر دو خواهد بود که با توجه به سن ایشان همراه با جرم فحاشی نحوه اعمال مجازات متفاوت خواهد بود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط