برای اعسار مهریه دادگاه درآمد کلینیک و مدنظر قرار میدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #49055427

سلام
من قصد طلاق همسرمو دارم من معلم هستم و حقوق ثابتی دارم و شغل دوم هم دارم که کلینیک خصوصی فیزیوتراپی هستش. که دو ساله شروع به فعالیت کرده. من هیچ ملک و ماشینی ندارم.
سوالم این هستش که برا اعسار مهریه دادگاه درآمد کلینیک و مدنظر قرار میده؟ یا برا مهریه میتونه تجهیزات کلینیک و توقیف کنه؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بایستی قبل از هرکاری با معرفی ۲ شهود اثبات اعسار نمایید
در غیر اینصورت کلیه حساب های بانکی و اموال منقول و غیر منقول بررسی میگردد

سلام وقت بخیر. بستگی دارد اما میتواند درآمدهای دیگر شما هم مدنظر قرار گیرد بستگی به اثبات شما با دو شاهد میباشد

باسلام،دادگاه باتوجه به درآمدشما مهریه راقسط بندی میکنه،کاری به درآمدکلینیک نداره،درآمدی که ازکلینیک نصیب شمامیشود وهمچنین حقوق دولتی که میگیرید ملاک تقسیط مهریه میشود،درصورتی کلینیک توقیف میشود که شما ازدادن مهریه که بصورت اقساط تعیین شده استنکاف بورزید،درنتیجه تازمانی که شمامهریه رارداخت میکنیدچه نقدچه اقساط دادگاه باکلینیک شماکاری نداره