آیا با اثبات صلح نامه سایر فرزندان میتوانند سند را باطل کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #49052116

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و کارشناسان گرامی
بنده سوالی داشتم که شاید کمی سخت باشه ولی خوب با جزئیات کامل توضیح میدم انشالله دوستان ملتفت سوال شن
مردی ملک خود را صلح خانم خود کرده اما طبق شروط گفته شده اجازه فسخ را دارد ولی باید کتبی و امضا شده(و حتی المقدور به اطلاع متصالح برساند) آن را فسخ کند اما بعد از چند سال بدون فسخ صلح نامه ان را به پسرش فروخته و سند قطعی شش دانگ زده ایا این سند معتبر است یا پدر مال غیر فروخته و طبق این صلح نامه این ملک ماترک زن می باشد در حال حاضر هم مرد و هم زن فوت کرده اند
ایا با اثبات صلح نامه سایر فرزندان میتوانند سند را باطل کنند یا راهی وجود ندارد و سند باطل نمیشود؟؟؟ ایا این ماترک پدر است یا مادر؟؟؟؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رضایت کتبی همسر به عنوان شرط اعمال فسخ ذکر شده باشد ، بدون رضایت کتبی و امضاء زن نمیتوان ادعای فسخ را پذیرفت لذا ابطال سند در این شرایط دور از ذهن نبوده و محتمل است . هرچند که باید مدارک مورد بررسی قرار گیرد .

بله اگر شرایط فسخ مهیا نبوده صلح نامه معتبر است وبا تایید آن توسط دادگاه میتوانید انتقالات بعدی را ابطال نمایید