چگونه تقاضای طلاق دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #49012634

باسلام خدمت شما
من و همسرم نزدیک ۸ ماهه عقدیم از همون اوایل به مشکل برخوردیم مشاوره هم رفتیم اما فایده ای برامون نداشت من دیگه نمیتونم تحملش کنم وجه مشترکی با هم نداریم این مدت روانی شدم از دستش سه ماهه جدایی بینمون افتاده قرار بود توافقی جدا بشیم به هیچ وجه راضی به طلاق نیست منم نمیخوام ادامه بدم سه ماهه صبر کردم بیاد توافقی تمام کنیم میگه هر وقت خواستم زنگ میزنم بیا توافقی تمام کنم واقعا خسته شدم سه ماه دیگه عقب می اندازه لج کرده خودشم میدونه بدرد هم نمیخوریم. میخواد فقط زجر بکشم نمیدونم چکار کنم؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید باز صبر کنم یا از طریق دادگاه مهریه رو به اجرا بزارم شاید راضی به طلاق توافقی بشه حاضرم مهریه رو ببخشم فقط راضی به طلاق بشه.
بنظرتون بهترین راهکار برای من چیه؟
در ضمن باکره هستم.ممنونم از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید مهریه و نفقه را مطالبه نمایید و از حق حبس استفاده نمایید تا ایشان راضی به جدایی شوند .

سلام
اگر توافقی جدا بشید به نفع هر دوی شماست ولی اگر راضی به طلاق توافقی نشدند اقدام به مطالبه مهریه و نفقه کنید.

با سلام
امروزه طلاق عاطفی از جمله طلاق های نانوشته ولی مبتلا به در میان زوجین است.
اگر مایل به جدایی هستید میتوانید از دادگاه محل عقد و یا دادگاه محل سکونتتان با تقدیم دادخواستی با عنوان عسر و حرج مبادرت به درخواست طلاق و البته در صورت تمایل درخواست مهریه را نیز نمایید.
بدین منطور بهتر است با دوستان حقوقی مشاوره ی رودررو داشته باشید.

 چنانچه ادامه زندگی مشترک زناشویی با زوج مستلزم تحمل عسر و حرج به معنای تحمل سختی و مشقت (اعم از جسمی ‌و روحی، مالی، عرضی و ناموسی و غیره) باشد، به حدی که تحمل آن مشکل و غیر‌ممکن شود، جهت درخواست طلاق به محکمه خانواده مراجعه و دادگاه در صورت اثبات مورد عسر و حرج ادعایی از سوی زوجه، می‌تواند زوج را اجبار به طلاق کند.

بایستی مهریه رو به اجرا بذارید و میتوانید از حق حبس استفاده کنید و تمکین را موکول به پرداخت کل مهریه نمایید ، و لذا از این طریق میتوانید وارد توافق با زوج شوید و طلاق توافقی انجام شود.