توقیف عملیات اجرای ثبت و رفع توقیف ملک چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۲ #48999849

با سلام.
همسر من ۴ ماهه بابت مهریه دوملک که بنام من میباشد. و در رهن بانک میباشند و یک خودرو پراید و حقوق اینجانب را از طریق اداره ثبت توقیف کرده. و هیگونه اقدامی هم تا کنون برای مزایده و غیره انجام نداده. حالا من باید چکار کنم که یکی از ملک آزاد کنم بخاطر اینکه در اصل مال من نبوده و برای پدرم میباشد که بابت دریافت وام مجبور شد بنام من بزنه. و هیچ پولی هم نگرفته تا بتونم ملک دیگری بخرم. و همزمان در رهن بانک رفته.درضمن شاهد هم دارم.من باید چکار کنم. و آیا خواستم بدونم در این مورد شکایتی مشابه من جهت مراجعه به شما وکیل های عزیز داشته اید که جواب داده باشه.البته بین من و پدرم هیچ مبایعه نامه ای ندارم و فقط از روی اعتماد و کمک به من بوده. لطفا راهی برای برگرداندن ملک پدرم بدهید.باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد ملک مزبور، شکایتی از ناحیه شما نمی تواند صورت گیرد؛ بلکه پدرتان با ادعای مالکیت و با داشتن ادله اثباتی، می توانند اعتراض ثالث به عملیات اجرای اسناد رسمی نمایند. ضمنا اگر یکی از دو ملک را شما برای محل سکونت مورد استفاده قرار می دهید، می توانید به عنوان مستثنیات دین اعلام نموده و تقاضای رفع توقیف نمایید.

با وجود شهود شما میتوانید ادعای خود را مبنی بر انتقال ملک از سوی پدرتان ب شما ثابت کنید و پدرتان باید بعنوان معترض ثالث اجرایی وارد دعوی شود و با مدارک و مستندات شما ملک رفع توقیف خواهد شد

پدر شما به عنوان معترض ثالث اجرایی وارد دعوی شود

باسلام
پدر شما میتوانند اعتراض ثالث اجرایی بدهند

پدرتان اعتراض ثالث اجرایی تقدیم کند