طلاق بائن در مورد زیر صحیح است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۲ #48990111

من از همسرم در دوران عقد جدا شدم و باکره بودم طلاق ما بائن غیر مدخوله بود اما زمان عقد با همسرم رابطه داشتم نه در حدی که پرده بکارت پاره بشه ولی من اینو پنهان کردم حالا بعد طلاق شک کردم که طلاق صحیح بوده یا نه به نظر شما صحیحه یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یکی از موارد طلاق بائن ، طلاقی است که قبل از نزدیکی واقع شود . بنابراین ، در صورتی که زن و مرد با هم رابطه زناشویی نداشته باشند ، طلاق آنها را نوع طلاق بائن است . حکمی که دادگاه برای طلاق زن و مرد صادر می کند ، همواره نوع طلاق را درج می نماید . بنابراین ، در صورتی که بر روی حکم طلاق ، عبارت طلاق بائن غیر مدخوله  یا طلاق غیر مدخول درج شود ، به این معناست که طلاق از نوع طلاق بائن می باشد و زن و مرد رابطه زناشویی نداشته اند .

در بکارت دخول و ازله بکارت شرط است نه روابط دیگر غیر از دخول.
طلاق صحیح است.