درمورد تقسیم اموال ایشون می خواستم بپرسم که به چه صورت هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۵ #48961494

سلام وقت بخیر . همسر من چند ماهی هست که فوت کردند
ضمن اینکه خود من سال های زیادی هست که شاغل هستم و فرزند هم ندارم

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر فرزندی نداشته باشید یک چهارم ارث به شما تعلق خواهد گرفت .

در صورتیکه متوفی فرزند نداشته باشد، همسر متوفی از شوهرش یک چهارم ماترک را ارث می برد .

با درود درصورتی که زوج فرزندی ندارد سهم الارث شما یک چهارم است، اجرت المثل ایام زوجیت (با شرایطی)، و مهریه شما قابل مطالبه است و طلبی است که در صورت تقاضای شما طلب ممتاز است و قبل از تقسیم ماترک می‌بایست از آن کسر گردد.

اگر فرزندی نداشته باشند از ماترک ایشان یک چهارم از اموال منقول و یک چهارم ازقیمت اموال غیر منقول
ارث خواهید برد بعلاوه مهریه وسایر حقوق مالی

به دلیل اینکه فرزند ندارید یک چهارم از ارث ایشان به شما می رسد .

درود
یک چهارم از اموال منقول و یک چهارم از قیمت اموال غیرمنقول را به ارث خواهید برد . ضمن اینکه میتوانید مهریه خود را نیز مطالبه نمایید .

سلام چون فرزند ندارید یک چهارم اموال به موجب سبب میبرید ضمنا میتوانید مهریه خود را بردارید .