مالی به اسمش نیست، آیا از طریق دادگاه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۷ #48960967

با سلام هشت ماهه شوهرم نفقه من و بچه هام نپرداخته شورای حل اختلاف هم قبلا براش حکم جلب صادر کرده بود اکنون شورا دیگ حکم جلب نمیده و مالی هم به اسمش نیست آیا از طریق دادگاه اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بله شما میتوانید شکایت کیفری ازایشان مبنی بر ترک انفاق نمایید درضمن رای قبلی را هم ضمیمه شکواییه نمایید.

با سلام
صلاحیت دادگاه و شورا براساس مبلغ نفقه تعیین میگردد لیکن نمیتوان پرونده ای که در صلاحیت شوراست به دادگاه ارجاع داد و بالعکس.
اگر اعسار زوج پذیرفته نشود، میتوانید اعمال ماده ۳ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی را تقاضا نمائید، در غیر عدم تادیه نفقه زوجه میتواند بعلت عسر و حرج دادخواست طلاق تقدیم نماید

با وصف مذکور حق طلاق برای شما وجود داشته و میتوانید به دلیل ترک انفاق و باستناد رای صادره درخواست طلاق نمایید .

با سلام
دوست عزیز میتوانید دادخواست حقوقی و یا شکایت کیفری نمایید