شکایت مزاحمت تلفنی از من شده، واقعیت دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۳۴ #48954603

برای من یه پیامکی از شماره شخصی که مال ایرانسیله اومده که مالک شماره فلان به کدملی فلان از شما به عنوان مزاحمت تلفنی در سامانه شکایت ثبت شد میخواستم بدونم این چییه؟
واقعی یا نه

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سامانه ثنا دارید از طریق آن موارد قضایی به شما ابلاغ خواهد شد واگر ندارید حتما ثبت نام نمایید .علی ایحال ابلاغ قضایی ار طریق شماره شخصی اعلام نمی شود.

بسمه تعالی
باسلام
اولا در سامانه ثنا با سرشماره مخصوص خود پیامک ارسال می گردد
ثانیا در هیچ زمانی عنوان مجرمانه مثلا مزاحمت تلفنی اعلام نمی گردد لهذا پیامک ارسالی دارای اصالت نبوده و از طریق مرجع قضایی ارسال نگردیده است.
موفق باشید

با شماره شخصی ابلاغ صورت نمی گیرد

با درود با شماره شخصی ابلاغ مراجع قضایی صورت نمی‌گیرد.

اصولا دفاتر دادگاهها و خدمات قضایی باشماره تلفن شخصی به کسی ابلاغ نخواهند کرد میتوانید به دادسرا مراجعه نمایید و پیگیری کنید.

باملاحطه متن سوال مشخص است این پیامک ازطریق سامانه ثنا نیست . لذا صحت آن موزد تایید نیست

با سلام به دادسرا رفته و اسم و فامیل خود را عنوان نماینده چنانچه شکایتی علیه شما مطرح شده باشد مشخص می گردد