آیا استرداد جهیزیه در حضور دو وکیل و صورت جلسه کردن کفایت می کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۴ #48899617

در خصوص استرداد جهیزیه آیا میتوان پس صدور رای برای بنده که باید جهیزیه رو عودت بدهم آیا بدون حضور مامور دادگاه این استرداد قانونی است یعنی با حضور دو وکیل و صورتجلسه کردن عودت داده شود ؟آیا در خصوص استرداد اموالی که بدون اجازه بنده از منزل خارج کرده و این پرونده در دادگاه کرج ارجاع و دادگاه کرج وقت رسیدگی تعیین کرده آیا دادگاه لاهیجان که برای گواهی عدم سازش تشکیل شده می تواند راجب مختومه کردن پرونده که صلاحیت رسیدگی ندارد رای بر مختومه شدن آن بدهد؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مراتب استرداد باید در حضور مامور و دادورز اجرای احکام بوده توسط دادورز صورتجلسه گردیده باشد و در غیر اینصورت غیرقانونی است
چنانچه دعوا در صلاحیت لاهیجان نبوده باشد باید اقدام به صدور قرار عدم صلاحیت می نمود و لذا می توانید نسبت به قرارصادره اعتراض نمایید

هرچه درحکم استراد جهیزیه قید شده ، آن باید اجراشود و ازطریق مامور صورتجلسه می گردد

با سلام ووقت بخیر
اگر زوجه دادخواست استرداد جهیزیه داده است دردروند رسیدگی ماموری درمنزل حضور می یابد که جهیزیه یه زوجه مسترد شود و اگ رزوجین توافقی دال بر این مورد دارند باید به مراجع قضایی اطلاع دهند و اگرهم دادخواستی صورت نگرفته است حسب توافق طرفین با شاهد میتواند این کاررا انجام داد .

چنانچه زوجین توافق در خصوص مسترد نمودن جهیزیه داشته باشند مسترد نمودن وسایل به شکل فوق منع قانونی ندارد در غیراینصورت استرداد وسایل بر حسب حکم دادگاه باید در حضور مامور انجام شود.
پرونده استرداد جهیزیه ارتباطی به گواهی عدم امکان سازش نداشته و قاضی هیچکدام از پرونده های فوق نمی تواند رای بر مختومه شدن پرونده دیگری دهد.