در صورت فوت یکی از ورثه متوفی ، برای اخذ گواهی حصر وراثت باید نام ورثه فوت شده قید شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۵۴۹ #48899473

در صورت فوت یکی از وراث متوفی ، آیا در درخواست انحصار وراثت باید نام فرد فوت شده بعنوان یکی از ورثه نوشته شود
2-آیا درخواست همزمان انحصار وراثت و تحریه ترکه امکانپذیر است؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نام متوفی باید به عنوان متوفی و نام ورثه به عنوان ورثه ذکر شود .
درخواست انحصار وراثت و تحریر ترکه به صورت توأمان منع قانونی ندارد اما برای تسریع در کار بهتر است مستقل مطرح شود .

با سلام خیر لازم نیست. چون و ارثی ارث می برد که در زمان حیات متوفی در قید حیات باشد.

سلام- باید نام وراث متوفی (فردی که خودش یکی از ورثه بوده) ذکر گردد. بدواً وضعیت انحصار وراثت باید مشخص گردد بعد تحریه ترکه