رای دادگاه اینجانب را به اداره ثبت شهرستان جهت کسر مستثنیات از اراضی یاد شده جهت واگذاری معرفی نموده؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۸ #48898792

با سلام
مقداری اراضی باغی در سالهای بسیار دور توسط پدر بنده به ثبت رسیده و سند ملکی نیز دریافت نموده اما در سال ۸۵ منابع طبیعی شهرستان اقدام به ملی نمودن کلیه اراضی آن منطقه نمود که بلافاصله بنده به این موضوع در کمیسیون ماده واحده شکایت نمودم و پس از بازدید میدانی اعضاء و پس از اعتراضات متعدد منابع طبیعی و بروکراسی های اداری فراوان در دادگاه تجدید نظر مرکز استان رای قطعی مبنی بر واگذاری اراضی به نفع بنده (و نه مرحوم پدرم ) به دلیل ثبیت احیاء منطقه از جانب بنده صادر شد حال که منابع طبیعی به استناد رای دادگاه اینجانب را به اداره ثبت شهرستان جهت کسر مستثنیات از اراضی یاد شده جهت واگذاری معرفی نموده است اداره ثبت ابراز مینماید که ابتدا" بایستی بررسی شود که این ملک در ابتدا به نام چه شخصی ثبت شده و سند ثبتی به نام همان شخص صادر می شود این در حالی است که این ملک توسط منابع طبیعی بعنوان اراضی ملی لحاظ گردیده و پس از شکایت بنده مبنی بر احیاء آنجا دادگاه به نام اینجانب رای صادر نموده است. در صورت امکان راهنمایی بفرمائید که راه حل دفاع از این موضوع چگونه است. با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اداره ثبت مکلف به اجرای رای دادگاه خواهد بود و نمی تواند از اجرای رای دادگاه استنکاف کند

با سلام
نسبت به اقدام اداره ثبت می توانید به هیات نظارت و عندالاقتضا به شورای عالی ثبت اعتراض نمایید . اداره ثبت مکلف به اجرای دستور دادگاه وفق رای صادره می باشد .