آیا وکیل متشاکی میتواند با عنوان متشاکی،اقدام خلاف یا اسنادی ارائه دهد که به ضرر متشاکی باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #48897311

با سلام
آیا وکیل متشاکی می توانند از طرف فرد متاشکی حرف بزنن یا اقرار کند یا اسناد ارائه بدهد که به ضرر متشاکی باشد،فرض کنید وکیل دشمنی قبلی با متاشکی داشته است و باطل کردن وکالت ایشان ممکن است؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام موکل می تواند حتی بدون اطلاع وکیل ، او را عزل نماید . در خصوص اقرار به ضرر موکل هم اگر اثبات شود علاوه بر ضمانت اجرای حقوقی یا کیفری ، تخلف انتظامی نیز می باشد .

باطل کردن وکالت ایشان ممکن است؟
بله شما می توانید ایشان را از وکالت عزل کنید

آیا وکیل متشاکی می توانند از طرف فرد متاشکی حرف بزنن یا اقرار کند
اقرار نمی تواند بکند

یا اسناد ارائه بدهد که به ضرر متشاکی باشد
وکیل همواره باید مصلحت موکل را رعایت کند

،فرض کنید وکیل دشمنی قبلی با متاشکی داشته است و

اگر این موارد ناخواسته باشد که هیچ اما اگر آگاهانه باشد می توانید شکایت کتبی کنید که در دفتر کانون ثبت می شود و یا شکایت شفاهی کنید که در صورت مجلس نوشته شده و به امضای شاکی می رسد. این شکایت به دادسرای انتظامی وکلا و نزد دادستان انتظامی کانون ارسال می شود. رسیدگی به تخلف وکیل در دادسرای انتظامی وکلا آغاز می شود. این دادسرا به اتهامات وکیل رسیدگی می کند واگر آنها را وارد دانست، کیفرخواست صادر می کند وبدین ترتیب، پرونده برای رسیدگی به تخلف وکیل به دادگاه انتظامی وکلا می رود.