میتونه درخواست ضرر و زیان کنه یا نه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۴ #48878972

برادر من به جرم سرقت چک به ۶ ماه حبس ۴۰ ضربه شلاق و رد مال محکوم شده.
۶ ماه حبس تموم شده برای رد مال شاکی هیچ جوره رضایت نمیده و درخواست مبلغ بیشتر کرده و اعلام کرده که در دادگاه شکایت میکنه و درخواست ضرر و زیان میکنه.
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله ضرر و زیان از سوی شاکی قابل مطالبه است۔

با سلام
بله ایشان می تواند دادخواستی حقوقی مبنی بر مطالبه ضرر و زیان وارده نسبت به برادر شما تنظیم و طرح نماید .

درصورتیکه متهم مبلغ چک سرقت شده را دریافت کرده باشند، شاکی میتوانداز زمان برداشت مبلغ چک تا زمان دریافت اصل مبلغ،بانضمام، درخواست ضرروزیان طبق قانون نمایند.

ایشان می‌توانند مطالبه ضرر و زیان وارده را بنمایند.

با درود
با شرایطی بله می‌تواند تقاضای ضرر و زیان کند

درود
رد مال به میزان مبل تعیین شده میباشد و بیشتر از آن مقدور نیست.

با سلام
مگر برادر شما با چک سرقتی مالی تحصیل کرده؟
لاشه چک رو تحویل بده کافیه