با توجه به اینکه پرداخت با دستگاه پوز انجام شده آیا میتونیم شکایت کنیم و پول رو پس بگیریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #48867314

سلام وقت بخیر.
مادر من به تازگی از فروشنده های لوازم خانگی دوره گرد یک ماکروفر خریداری کرده فروشنده اون کالا رو به اسم یک کالای اصل و با کیفیت فروخته اما وقتی ما بسته بندی کالا رو باز کردیم متوجه شدیم کاملا تقلبی و بی کیفیته ( من حتی بارکد روی محصول هم چک کردم و تقلبی بود ) الان میخاستم بدونم با توجه به اینکه پرداخت با دستگاه پوز انجام شده آیا میتونیم از اون اقا شکایت کنیم و پول رو پس بگیریم؟ و اگه بخواهیم اقدام کنیم مراحلش چطوره و چقدر طول میکشه؟ و اینکه ما هر چقدر باهاشون تماس گرفتیم دیگه جوابی به ما ندادن متاسفانه
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تعزیرات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما به دو صورت یا از طریق تعزیرات و یا از طریق دادگاه می توانید شکایت کنید و بابت واریزی وجه نسبت به اخذ پرینت اقدام نمایید !

سلام
شما میتوانید هم از طریق تعزیرات و هم از طریق دادگاه شکایت شخص را انجام دهید و بابت واریزی وجه نسبت به اخذ پرینت اقدام نمایید !