قرار براین گذاشته در مقابل پرداخت ده درصد مزایده من را به دادگستری بعنوان برنده جایگزین کند؛ آیا این شدنی هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۵ #48860184

سلام
بنده یکی از وارثین ملکی هستم که به مزایده گذاشته شده و طی توافقی که با برنده مزایده داشتم قرار براین گذاشته در مقابل پرداخت ده درصد مزایده من را به دادگستری بعنوان برنده جایگزین کند آیا این شدنی هست و اگر هست چه اقداماتی تا د ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر صرفا میتوانید با برنده مزایده پس از واگذاری قانونی و طی مراحل قانونی ، توافق کنید و دادگاه براساس توافقات قبل از مزایده ، شمارا جایگزین نخواهد کرد

۰بسمه تعالی : صورتجلسه مزایده قابل تغییر نیست اما برنده مزایده میتواند با شما مصالحه نموده و یا شما را بعنوان شریک خود به دادگاه معرفی نماید

امکان جایگزین کردن شخص دیگری جز برنده وجود ندارد مگر پس از انجام انتقال سند و توافقات خارج از دادگاه

دادگاه صرفا برنده مزایده را قبول خواهد کرد و توافق شما با برنده مزایده به دادگاه ارتباطی ندارد

خیر دادگاه پس از تایید صحت مزایده دستور انتقال سند به خریدار( برنده مزایده ) را میدهد اما میتوانید پس از آن ملک را از برنده بخرید.