با توجه به این که ۲ سال پیش بود و قیافه طرف یادم نمیاد و گفته ام ابلاغ درست انجام شد باز هم متهم میشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۲ #48836980

با سلام
در زمان خدمت سربازی ابلاغی رو برای یکی از ساکنین روستایی در بابل انجام دادم برای اینکه مخاطب رو پیدا کنم از دهیاری یا شورای محل یا ساکنین سوال میکردم روال ابلاغ تو اون منطقه همین بود و بهم ادرس رو میدادن البته ادرسی که رو ابلاغ نوشته شده بود یه ادرس کلی بود بدون جزییات و دقیق نبود. بعد از سوال از اهالی محل به ادرس رفته و زنگ زده و یه نفر ابلاغو از من گرفت بخاطر حجم زیاد ابلاغ من کارت شناسایی رو نمیدیدم و به همون کمک اهالی محل یا شورا و دهیار کفایت میکردم در ضمن تشابه اسمی با این فامیلی در این روستا زیاده. حالا بعد ۲ سال از پایان خدمت ابلاغیه جعل امضا اومد و بازپرس گفت این امضا مخاطب نیست و کارشناسم تایید کرد. و من گفتم ابلاغم واقعیه و جعلی صورت نگرفته و من ابلاغمو انجام دادم حالا پدرش بوده داداشش یا هرکسی دیگه که خودشو جای مخاطب زده و بازپرس مواجهه حضوری زد برای ۷ روز دیگه.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید است در قالب جعل اتهامی متوجه شما گردد .