هنوز بدهی من پرداخت نشده؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۰ #48827347

باسلام.
همسر بنده درمورد سهم مغازه اش وکالت بلاعزلی به شریکش داده ولی در آبان ۹۶مغازه را به مادرش فروخته و سند المثنی دریافت کرد ولی شریکش بعد از آبان قولنامه صوری نوشت به تاریخ مرداد ۹۶و سهم مغازه را به خودش انتقال داد، و هیچ گونه پولی و ثمنی به همسرم داده نشده .ولی در مهر۹۶ تقسیم نامه ای دارند که همسرم همچنان به عنوان شریک امضا کرده. و ما شکایت کردیم و در دادگاه بدوی رای به نفع ما صادر شد ولی در دادگاه تجدید نظر رای قطعی به نفع شریک همسرم صادر شد.و همسرم یه دستنوشته با امضا و اثر انگشت شریکش در تاریخ دی ۹۷ داره که هیچ ادعایی نسبت به ملک نداره و ملک برای همسر بنده هست و همسر بنده نیز مبلغ ۴۵ میلیون به ایشان بدهکارند و باید پرداخت کنند و شهود هم امضا و انگشت زدند. درضمن در شریک همسرم دی۹۷ که داشتند سهمشونو به کسی میفروختند در قولنامه قید کردند که در این مغازه تا حالا هیچ گونه معامله ای انجام نشده و ما تازه از وجود این مدرک مطلع شدیم، و در ضمن در وکالتنامه بلاعزل همسرم طبق بند ضمن عقد لازم حق عزل وکیلو از خودش سلب کرده و کلیه انجام امور را به ایشان واگذار کرده الان اعاده دادرسی کردیم و قراره ۱۷ مهر جلسه بررسی تشکیل بشه، ولی الان از یه طریقی بهمون گفتن شریک همسرم اون دستنوشته را برده دادگاه و گفتن و من در عوض بدهی خودم گفتم هیچ ادعایی نسبت به این مال ندارم ولی ایشان هنوز بدهی منو پرداخت نکردن، و دادگاه نیز گفتن پس این مدرک دیگه اعتبار نداره،
خواستم بپرسم همچین چیزی امکان داره؟
با توجه به اینکه در اون متن دست نوشته هیچ تاریخی برای پرداخت بدهی در نظر گرفته نشده.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اگر مبایعه نامه ایشان بعد از فروش شما تنظیم شده باشد و با کارشناسی نیز اثبات شود ملک متعلق به شما است، در مورد رسید نیز اگر نداشتن ادعا بر ملک مشروط به پرداخت بدهی شما باشد به شما درست گفته اند در غیر اینصورت نداشتن ادعا و پرداخت مبلغ ۴۵ تومان بدهی دو مقوله جداگانه است.