هزینه اعتراض در تجدید نظر چقدر هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۰ #48818228

سلام و خسته نباشید میگم به وکلای عزیز.
پدر بنده محکوم به پرداخت ۵ میلیون ریال جریمه شدن به خاطر فحاشی. باید به صندوق دولت واریز کنن.که قاضی بنا بر وضعیت پدرم جرم ایشون رو از درجه شش به هشت تخفیف دادن.
جای اعتراض هم هست طبق رای.ده روز مهلت دارم.اگه اعتراض کنم به نتیجه ای می رسد؟
تخفیف می دهند.پدرم جانباز هست سنش ۵۷. هیچ حقوقی دریافت نمی کند.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام هزینه تجدیدنظرخواهی به رای مذکور بسیار ناچیز است و اینکه نتیجه داشته باشد یا خیر بستگی به محتویات پرونده و لایحه دفاعیه دارد.

با درود اگر حق تجدیدنظرخواهی را ساقط کنید میتوانید تقاضای تخفیف کنید.

عزیزم
پدرت نامه ای از بنیادشهید جهت ریاست کل دادگستری گرفته و به ایشان بدهد احتمال تخفیف و یا تبدیل به جریمه جزئی موافقت نماید

درود:اشخاص محکوم به جزای نقدی اگر ظرف ۱۰روز از تاریخ ابلاغ احضاریه،قاضی اجرای احکام کیفری جهت پرداخت حاضر گردد قاضی می تواند وی را از پرداخت ۲۰درصد جزای نقدی معاف کند .

درود
تصمیم دادگاه تجدیدنظر از قبل مشخص نیست لیکن چیزی که روشن است این است که در صورت عدم اعتراض و اعلام پذیرش دادنامه بدوی و پرداخت به موقع جریمه از تخفیف برخوردار خواهیدشد .

سلام.
قبل از اتمام تجدید نظر خواهی به جهت اسقاط حق تجدیدنظر خواهی تقاضای تخفیف نموده و سپس در زمان اجرای حکم از بیست درصد و جمعاچهل درصد تخفیف برخوردار شوید.‌.

اگر اعتراض نکنید ۱/۴به شما تخفیف می دهند ولیکن اگر تجدیدنظرخواهی نمایید باید منتظر نظر قضات باشید