عنوان خواسته جهت استعلام قضایی از اداره ثبت و شهرداری چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۲ #48799389

با سلام مالک واحد تجاری همکف بدون ارائه مجوز قانونی , با ادعای گرفتن مجوز از شهرداری و به استناد اینکه تراس غیر مسقف جلوی آپارتمان من پشت بام مغازه است ؛ جهت دسترسی و استفاده از آن اقدام به تخریب و تصرف کرده است.
در مراجعاتی که به شهرداری و اداره ثبت داشتم ؛ ریاست محترم آن ادارات دادن هرگونه اطلاعات و مدرک جهت ارائه به دادگاه را منوط به صدور دستور قضایی کرده اند. لذا قبل از ورود به دعوی به استناد ماده ۲۱۲ قانون آیین دادرسی دادگاهها در امور مدنی جهت استعلام قضایی از شهرداری واداره ثبت, عنوان قسمت خواسته در دادخواست را چه بنویسم.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات الکترونیک ثبت کنید درصورت نیاز خود مقام قضایی استعلام میگیرد

ابتدا اقامه دعوی کنید و پس از آن درخواست استعلام کنید

دادخواست بدهید و در قسمت منضمات دادخواست درج نماید استدعا استعلام فلان مدرک از فلان اداره . اینطوری دادگاه استعلام می کند .

ابتدا طرح دعوا باید ارائه دهید سپس دادگاه از ادارت ذی صلاح استعلام می کند

با سلام
اگر از تخریب ملک برای شما خساراتی وراد شده یا ممانعت از حقی گردیده میتوانید در قسمت تعیین خواسته به ان اشاره نمایید و در صورت صلاحدید دادگاه ، اقدام به استعلام از مراجع ذیربط خوهد بود

دادخواست تخریب بدین در صورت صلاحدید قاضی از ادارات مذگور استعلام صورت می گیرد

با سلام
پس از تنظیم و تقدیم شکایت ، مرجع رسیدگی کننده در صورت نیاز استعلام لازم را اخذ خواهد کرد .