اگر تعهد ثالث به صورت شفاهی و در حضور شاهد باشد میتوان اثبات کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۴۶ #48702855

من یک زمین رو پنج سال پیش خریدم و در قولنامه ذکر شده که فروشنده تمام پول را دریافت کرده و هیچ حقی در زمین ندارد من بهای معامله را پرداخت نکردم ودر موقع امضا زیر قولنامه شخص ثالثی به صورت شفاهی در حضور شاهد متعهد شد ثمن معامله را پرداخت کند ولی چون پرداخت نکرد فروشنده دو سال بعد دوباره زمین را به شخص دیگری فروخت ولی در قولنامه آمده که خریدار تمام پول را پرداخت کرده
آیا زمینمو میتونم پس بگیرم؟
فقط زمین مهمه برام

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ملاک عمل، قرار داد منعقده میباشد ،با استناد به آن و شهادت شهودتان، دعوایی مبنی بر معامله ی فضولی و فروش مال غیر مطرح نمایید

با عنایت به درج عبارت تسویه مالی کار بسیار مشکلی در پیش دارید . اما چنانچه واقعا شاهدی وجود داشته و قادر به بیان واقعیت در محضر مقام قضائی بوده و از پس سئوالات مطروحه برآمده و موجبات اقناع وجدانی قاضی را فراهم آورد جای امیدواری وجود دارد .

سلام
اثبات مراتب به نظر سخت می باشد و شما باید ثابت نمایید که شخص ثالث شفاها چنین تعهدی کرده است، با صرف نظر از قبول تعهد ایشان
فروشنده نمی توانست با توجه به مفاد مبایعنامه اقدام به فروش نماید و اکنون می توانید از باب فروش مال غیر اقدام به طرح دعوا نمایید و به خریدار نیز اظهارنامه ارسال نمایید و اعلام کنید که سابقا ملک به شما فروخته شده است

سلام
بله اثبات تعهد مالی با ارائه حتی یک شاهد هم ممکن است.

سلام. . اگر در قولنامه این قید پرداختن امده. بنابراین شکایت انتقال مال غیر و همچنین دادخواست حقوقی به عنوان ابطال معامله فضولی رو بدید. فقط با توجه به اظهار شخص ثالث به صورت شفاهی، اگر شاهد وجود نداره فعلا حضورش رو انکار کنید.