برای تقسیم طلایی که برای مادر بوده چطور اقدام گردد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۶ #48688459

سلام وقت بخیر،
برای تقسیم طلایی که برای مادر بوده و فوت شده چه متنی باید بین وراث تنظیم شود؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید توافقی یا نسبت به سهم.ارث ببرید

با سلام
طلای به جا مانده از متوفی هم از ماترک ایشان محسوب شده و به نسبت سهم الارثی که در قانون برای ورثه تعیین شده، قابل تقسیم است.

با سلام
چنانچه تمامی ورثه به این تقسیم رضایت دارند ، معتبر می باشد .

توافقنامه (تقسیم نامه )به صورت کتبی تنظیم و به امضا همه وراث قید شده در برگه انحصار وراثت برسد.

اگر باهم مسگلی ندادید هرکس به نسبت سهم خود سهمشو برداره چه قراردادی می نویسید!!!!!

بادرود
شما هرتوافقی که بین خود میکنید را مکتوب کنید و صحیح می باشد

با سلام باید ابتدا صورتجلسه ای در حضور تمامی وراث در خصوص طلاهای وی و مقدار وزن آنها و نحوه تقسیم بین هریک تنظیم گردد و به امضای همگی وراث برسد. از قسمت خدمات میتوانید درخواست تنظیم اوراق قضایی را به وکلای متخصص دهید.