مباینامه خرید زمین در صورتیکه مشخصات زمین نیز توافق شده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #48616621

با سلام ، خدمت مشاور محترم من در تاریخ ۲۷اسفند ۹۷ مباینامه در دفتر املاک جهت خرید زمین نوشتیم که در هنگام امضای مباینامه از طرف فروشنده نماینده( شریکش) حضور داشت که محل زمین و موقعیت نشان داده شد با حضور نماینده فروشنده(شریکش) مباینامه تنظیم گردید و بخاطر مسافرتی که فروشنده رفته بودقرار شد پس از تعطیلات نوروزی امضا نماید مبلغ ۱۰میلیون در تاریخ ۲۸اسفند ۹۷ طی چکی در وجه فروشنده به نماینده فروشنده(شریکش) داده شد و دوچک دیگر به تاریخ ۳۰اردیبهشت و خرداد داده شد در تاریخ ۲۸ اسفند نماینده فروشنده(شریکش) چک را نقد نمود پس از تعطیلات دفعات متعدد با تماس تلفنی با فروشنده و نماینده فروشنده(شریکش) قرار به امضای مباینامه گذاشته شدکه قرار شد در تاریخ ۲ اردیبهشت برای امضای مباینامه به دفتر املاک مراجعه نماید که من بخاطر مسافرت کاری حدود ۱۵ روز حضور نداشتم همچنین نماینده فروشنده(شریکش) در تاریخ ۲۷ اسفند بعنوان شاهد مباینامه را امضا ومن هم بعنوان خریدار آن را امضا نموده بودم الان پس از ۵۰ روز از سال جدید نماینده فروشنده(شریکش) تماس گرفته که بیا چکهایت را بگیر و زمین معارض دارد من پس از پی گیری متوجه شدم که نقشه تفکیکی زمین ثبتی آماده شده و قطعات آن به قیمت حدود ۲ برابر بیشتر فروش میرود حتی قبل از رفتن به ماموریت در دفتر املاک نماینده فروشنده (شریکش)حضور پیدا کرد قرار بود زمین دیگری از فروشنده خریداری نمایم که با تماس تلفنی با فروشنده متری ۱۵۰ هزار تومان را در نظر گرفتندکه با نماینده فروشنده گفت شما برو و بعداز ماموریت بیا من متری ۱۰۰ هزار تومان را برایت خریداری می نمایم تمام عکسهای زمین و نقشه تفکیکی زمین از طرف نماینده فروشنده(شریکش) برای من ارسال شده است.لطفا من را راهنمایی فرمائید.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام معامله شما فضولی است و اگر فروشنده آن را امضا نمی کند اعتباری ندارد و فقط می توانید وجه پرداختی را از نماینده مطالبه نمایید .