همسرم بدون اجازه من بچه سقط کرده است،آیا می توانم در دادگاه ای موضوع را بیان کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #48605445

***
سقط جنینی که سه سال پیش توسط خانمم و با کمک خانوادش انجام شده پرونده موجود به این موضوع در مطب متخصص زنان زایمان هست که محتویات پرونده نشون می‌دهد که جنین نزدیک ۴ماه بوده و قلب تشکیل نشده که بی علت نبوده چرا قلب تشکیل نشده?
‌وحالا هم خانمم برای چندمین بارباتحریک خانواده محترمشون منزل مشترک را ترک کردن و برای گمراهی من یقین دارم می‌خواهند برای دومین بار جنین یکی دوماهه رو از بین ببرن شایدم از بین بردن
چون قبل ازرفتن با همسرم بحثمون شد که گفت کاری نکن برای دومین بار این جنینم از بین ببرم وفحشم داد عصبانیم کرد منم یک کشیده زدم
‌بعد یک روز توسط خانوادش رفته شهرستان و با کمک اونا چندتا کبودی به بدنش انداختن شکایت کردن در حال رسیدگی است ‌قاضی محترم احضارم کرده
من می توانم با این موضوع شکوائیه تنظیم کنم؟
آیا موقع رسیدگی به عنوان متهم می‌توانم به این موضوع اشاره کنم از حقم دفاع کنم !؟آیا محکوم می شم؟
***
وحالا هم مکررا توسط پدر ایشون و عموی محترمشون وبرادرشون تهدید شدم
نه تنها مانع دیدن دختر ۱۱ماهم هستن وتهدیدم می کنن اگه به پرونده اقرار کردی دخترتو می تونی ببینی وگرنه دختر بی دختر
یعنی بچه مو حبس کردن ،گرو نگه داشتن که اقرار کنم که خود این مسئله از نظر من مجرمانه ترین برخوردیه که نشون میدن
آیا می تونم به این موضوع هم اشاره کنم نتیجه اش چی خواهد شد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید برای جلوگیری از تکرار جرم نسبت به اتهام سقط جنین سابق طرح شکایت کنید. نسبت به ضرب و جرح چنانچه مدعی عدم انتساب ضرب به خودتان هستید بایستی به وجه متعارفی آنرا اثبات نمایید.