طلاق از طرف زوجه در صیغه 99 ساله به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲,۹۵۰ #48585

با سلام بنده مدت 8 ماه میباشد نامزدی کرده ام و با توجه به اینکه با هم صحبت کنیم صیغه خواندیم بین خودمون 99 ساله با 314 سکه الان خانواده طرف با بهونه های زیاد قصد به هم زدن دارن بهونه از مادر گرفته تا برادر و زن برادر و تا جای رسیده که گفتن رابط داشتیم ولی دختر سالمه الان نه طلا ها رو میدن نه مخارج و میخوان مهریه بگیرن و طلاق بگیرن ایا امکان طلاق از طرف زوجه وجود دارد ایا میتواند مخارج و طلا دو ندهند ایا میتوانن طلب مهریه کنن و ایا امکان هست به ساختمان دارم ثبت اسناد مال میکن مهر خرید مصادر کنند ولی بنده چند زمین دارم که فقط قولنامه ساده است مصادر کنن و از وجود اونا خبر ندارم کجایت و کجا قولنامه شده و بنده بیکار میباشم با تشکر لطفا کامل راهنمایبم کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خانم به هیچ وجه نمیتونه طلاق بگیره چون شرایط طلاق مذکوره در قانون مدنی را خانم نداره ولی در هر شرایطی مستحق دریافت مهریه است و اگر فقط یک مسکن متعادل دداشته باشید قابل توقیف نیست

الان من باید چکارکنم باید ازشون شکایت کنم چون هیچ مدرکی ندارم

خیر زوجه حق طلاق نخواهد داشت و فقط شما میتوانید در نکاح موقت برای بذل مدت باقیمانده اقدام نمائید ولی مهریه ایشان باید پرداخت شود که در صورت باکره بودن نصف مهریه در زمان طلاق به ایشان تعلق خواهد گرفت و یک مسکن به دلیل مستثنیات دین قابل توقیف نمیباشد.موید باشید