آیا امکان ارجاع به کارشناس و قابلیت تایید و تغییر درب وجود دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۵ #48580209

عرض سلام، همسایه پایین ما به روش های گوناگون باعث ممانعت از حق میشه دو مورد این هست که درب ورودی خودش به بیرون باز میشه یکی هم موتور سیکلت پارک میکنه حتی تعمیر موتور هم تو این کوچه انجام میده عرض کوچه حداکثر یک متر و نیم هست در ضمن کوچه بن بست هست انتهای کوچه بعد از همسایه ای که موتور نگه داشته ۳ خانواده زندگی میکنه منتهی آنها رضایت دارند که موتور پارک کنه ولی ما رضایت نداریم آیا کارشناس بیاد این دو مورد که دوربین هم ثبت کرده قانونا دلیل برای مزاحمت قبول میکنه؟؟ بعدش دادگاه الزام به برداشتن موتور سیکلت و تغییر درب ورودی میکنه یا خیر باز شدن درب عرفا در همه املاک به داخل هست این درب به بیرون باز میشه آیا امکان ارجاع به کارشناس و قابلیت تایید و تغییر درب وجود دارد یا خیر؟؟؟سپاس

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق ضوابط شهرسازی درب کلیه واحدهای تجاری و مسکونی باید به داخل باز شود و همچنین هیچ کسی حق ندارد در معابر برای دیگران با گذاشتن وسایل نقلیه یا سایر اجسام مزاحمت ایجاد نماید
در هر دو مورد شما از طریق مراجعه به شهرداری و نیز تماس با شماره ۱۳۷ می توانید موضوع را سریع تر پیگیری نمایید و همچنین می توانید با اقامه دعوی در هر مورد اقدام کنید
و نیز چنانچه تعمیرگاه موتورسیکلت دارند می‌توانید به اتحادیه صنف مربوطه مراجعه تا چنانچه مجوز ندارند یا مجوز دارند ولی مزاحم می شوند به تخلف ایشان رسیدگی نمایند.

موضوع جهت باز شدن درب مربوط به شهرداری بوده و از طریق شهرداری میتوانید موضوع را پیگیری کنید . در صورت عدم حصول نتیجه امکان طرح دعوی حقوقی به خواسته رفع مزاحمت وجود دارد . ولی در خصوص مزاحمت موتورسیکلت و تعمیرات و ..... میتوانید به صورت کیفری شکایت ایجاد مزاحمت را مطرح کنید .