آیا با یک بار ابلاغ منزل را به مزایده میگذارند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۷ #48571091

با سلام

برادرم به دلیل رد مال در زندان بود که مدت حبسش ۷ ماه بود.
ماه رمضان که برای مرخصی اومد دیگه نرفت زندان، البته حبسش تمام شده بود و به علت بدهی در زندان هست و شاکی خصوصی داره، الان نرفته زندان و به دلیل مشکلات روحی میگه دیگه نمیرم، ما یک خونه داریم اونو وثیقه گذاشتیم.
دو هفته پیش یک ابلاغ اومد که اگر تحویلش ندیم خونمونو مزایده میزارن و امروز هم از زندان تماس گرفتن که اگه تا شنبه نیاد خونه رو مزایده میزارن.

حالا سوالم این بود از خدمتتون

آیا با یک بار ابلاغ مزایده میزارن یا چند تا ابلاغ مثلا ۳ تا ابلاغ بیاد بعدش مزایده میزارن؟

لطفا راهنماییم کنید.

چون خیلی مهمه برامون.

ما فقط از مال دنیا همین یه خونه رو داریم.

با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن است با همین یکبار ابلاغ هم منزل را به مزایده بگذارند ، بهتر است برادرتان برگردد به زندان و از آنجا برای اعسار از پرداخت مبلغ بدهی مالیشان تقاضای اعسار بدهند تا بتوانند آزاد شوند و اقساطی بدهیشان را بپردازند .

با سلام به لحاظ قانون آیین دادرسی کیفری وثیقه گذار صرفا می تواند به جهت معرفی محکوم علیه تقاضای مهلت نموده و حداکثر مهلت یک ماهه می باشد و در صورت عدم معرفی زندانی وثیقه حقوق ضبط می گردد