کل زندگیم رو به دوستم امانت دادم چطور پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۷ #48565509

اما اون الان برنمیگردونه و مشخصه که فروخته(وسایل کارم بودن)هیچ مدرکی هم ندارم ازش،چکار میتونم بکنم؟
کل جوونیمو واسه خریدن اون وسایلا گذاشتم و خیلی راحت طرف داره میپیچونه،تورو خدا اعتماد نکنید به هیچکس،بجز پدرمادر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. ابتدا به طرف اظهارنامه ایی بر استرداد اموال امانی ارسال نمائید. اگر عمل نکرد دادخواست استرداد اموال امانی باستناد مستندات و شهود و استشهادیه طرح نمایید

سلام
اقامه هر دعوا و ادعایی نیاز به ارائه دلیل و مدرک دارد ممکن است بتوانید به استناد شهادت شهود طرح دعوا کنید

در صورت وجود شرایط طرح شکایت خیانت در امانت_ ارسال اظهارنامه و نهایتا دادخواست استرداد اموال

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سلام ابتدا اظهار نامه بفرستید و سپس دادخواست استرداد اموال را مطرح نمایید

ابتدا اظهارنامه ای ارسال کرده و با ذکر ریز لیست اموال تقاضای استرداد آنها را بنمائید . سپس اگر شهودی دارید اقدام به تهیه استشهادیه کرده و آنگاه مبادرت به تقدیم دادخواست استرداد اموال نمائید . چنانچه مدارک و شهودی برای اثبات ادعای امانی بودن اموال داشته باشید طرح شکایت خیانت در امانت نیز ممکن خواهد بود .

ابتدا اظهارنامه ارسال نموده و در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد دهید