آیا میتونم برای بار دوم به دادگاه محل صدور شناسنامه مراجعه کنم و درخواست تغییر نام مجدد بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۰ #48524743

سلام ، اسم من تو شناسنامه سکینه بود و از بدو تولد همه منو مهری صدا میکنن ۳ سال پیش رفتم ثبت احوال محل سکونتم و گفتن نمیشه به این نام تغییر بدی منم به ناچار زهرا گذاشتم اون زمان نمیدونستم که توسط دادگاه این کار شدنی الان که فهمیدم دارم دیوانه میشم میگم شاید دادگاه قبول میکرد محل تولدم تهران و محل سکونتم رباط کریم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر یکبار می توانستید انجام دهید

با توجه به مذهبی بودن نام شما امکان تغییر آن دشوار خواهد بود

میتوانید دادخواست بدهید وبه استناد شهادت شهود که از کودکی به نام دیگری مشهور بوده اید درخواست تغییر نام بدهید. بهتر است از کمک وکیل در این خصوص کمک بگیرید

با سلام
در حال حاضر تغییر نام کوچک فقط با ارائه دادخواست و با حکم قضایی، در صورت مغایر بودن با عرف و فرهنگ غالب و مقدسات مذهبی، زننده و مستهجن بودن اسم، نامتناسب بودن با جنس و در مجموع مواردی خاص و نادر امکان پذیر است.