در صورت تمکین نکردن زوجه،آیا مستحق مهریه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۹ #48512932

سلام
اگر خانم بنده تمکین نکرده و به خانه مراجعه نکند، باز هم باید بنده مهریه اش را پرداخت کنم؟
خب من از کجا بدانم او به من متعهد است؟
و با فرد دیگری نیست در حالی که من خبری از او ندارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهرحال مهریه حق زن است و بایستی پرداخت نمایید . در صورت عدم تمکین زوجه نفقه به او تعلق نمیگیرد ولی مهریه بر قوت خود باقیست .

باسلام
مهریه را میتواند مطالبه کند حتی اگر تمکین نکند فقط نفقه تعلق نمیگیرد

سلام مهریه در همه حال به زن تعلق می گیرد .

عدم تمکین خاص و عام موجب عدم استحقاق همسرتان نسبت به مهریه نمی شود. سوالات مطروحه نیز موجب اسقاط حق مهریه نخواهد بود.

سلام،عدم تمکین ارتباطی به مهریه ندارد، و شما به هر حال باید مهریه را عندالمطالبه بدهید

بله .‌مهریه اش را بایدپرداخت کنید
سوالاتی که مطرح کردید باعث سقوط مهریه نمیشود