آیا همسر من میتواند بدون اطلاع و رضایت من بر اساس یک درصد دیه طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۲۰ #48452157

باسلام و خسته نباشید همسر بنده با پرونده سازی برای بنده و گرفتن نامه از پزشکی قانونی بعنوان یک درصد دیه کامل و اوردن ۳ شاهد زن یکی خواهرش و دوست خواهرش و دوست خودش که یکبشون همسایه ما بودن باعنوان ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق ازم شکایت کردن درصورتی که برا ترک انفاق من نامه تمکین دارم که به دادگاه اطلاع دادم و نیومدن و برا ضرب و جرح هم برادرش کتکش زده شاهد بیاناش هم عمو و زن عمو و پسرهمسرم شاهدن و نکته مهم اینه که همسرم با جعل امضا من و با تبانی یک وکیل اقدام به طلاق کرده و بدون اطلاع من طلاق گرفته و حتی صیغه طلاق هم خونده و دفترچه طلاق گرفته و بعداز اطلاع یافتن من با شش ماه دوندگی در دادگستری استان خوزستان موفق به اثبات جعل و خیانت در امانت همسرم و وکیل شده و حکم طلاق رو بعداز شش ماه باطل کردم و الان از همسرم و وکیل جعلی شکایت کرده و پیگیر میباشم . و برا این پرونده ضرب و جرح میخوام ببینم حتی اگه من نتونم اثبات کنم من کتکش نزدم و حکم به ضررم بشه ایا همسر من میتواند بدون اطلاع و رضایت من بر اساس یک درصد دیه طلاق بگیره و بره یا نمیتوانه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات براساس یک درصد و به صرف حکم صادره ، همسر نمی تواند طلاق بگیرد

چنانچه همسرتان هیچکدام از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را نداشته باشد صرف اینکه شما محکوم به پرداخت دیه شده اید به تنهایی به همسرتان حق طلاق نمی دهد مگراینکه با استناد به این امر و موارد دیگر اثبات نماید که از شما کراهت داشته و دچار عسر و حرج است که در این مورد نیز ایشان باید در ازاء بخشش مالی به شما برای طلاق خلع اقدام نماید.

سلام
چنانچه سو رفتار زوج به صورت مستمر و دایم به نحوی که ادامه زندگی زناشویی را برای زوجه با سختی و مشقت همراه کرده باشد زوجه می تواند مستند به دلایل و با اثبات امر در دادگاه حکم طلاق بگیرد.

با سلام ووقت بخیر
شرایط طلاق زن منوط به داشتن وکالت درطلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد و یک درصد دیه جز موارد عسرو حرج می باشد که بستگی به نظر قاضی پرونده دارد /