آیا من میتونم با تمام این مدارک طلاق عسر و حرج بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #48445100

سلام خسته نباشید...
من یک ماهی هست که با همسرم مشکل دارم
و ایشون زنگ مادر من زدن و فحاشی کردن که ما عنوان قذف شکایت کردیم و صدای ظبط شدشون هست من وارد پیج اینستای همسرم شدم و دیدم با یه د خانمی چت میکنن که بهشون گفته بود صدای ظبط شده دارن اما من میگم که ساختگی بوده و من نبودم و خودشون تو پیام ها به اون خانم گفتن که فحش داد.. و اینکه من یک نامه پزشک قانونی مبنی بر ضرب و شتم دارم ..
و این اقا توی پیام هاشون اعتراف کردم که چند بار همسرمو زدم ...
و بازم توی پیامشون نسبت به پدر من فحش قذف دادن ..
ایا منکه وارد پیج همسرم شدم و این اسکرین شات هارو گرفتم میتونن بر علیه من استفاده کنند ...
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه پاسخ باب میل شما نخواهد بود و ورود شما به پیج ایشان جرم محسوب میشود و ایشان هم میتوانند ادعای ساختگی بود صدا را کنند چون صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود