فروشنده میگه میخوام فسخ کنم میخوام بدونم خسارت فسخ رو کی باید بده؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۸۴ #48429745

سلام من یه خونه خریدم که تو قولنانه نوشته اگه چک ها وصول نشه معامله بطور یک طرفه فسخ میشود و خریدار حق اعتراص ندارد
الان متاسفانه یکی از چک های من پاس نشده و فروشنده میگه میخوام فسخ کنم میخوام بدونم اون قسمت قولنامه که نوشته ۱۰درصد ثمن معامله خسارت فسخ رو کی باید بده؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز با توجه به توضیحات شما، قرارداد شما به دلیل پاس نشدن چک فسخ خواهد شد که در این صورت هیچ گونه خسارتی به شما پرداخت نخواهد شد خسارت ۱۰ درصدی مندرج در قرارداد شامل موردی است که قرارداد بدون ایجاد شرط حق فسخ ،فسخ گردد در غیر این صورت وقتی شرط فسخ محقق می شود قرارداد منفسخ و هیچ گونه خسارتی به شما پرداخته نمی شود مگر امکان دارد برای خلف تعهد پاداشی هم به شما داده شود . ؟؟

پرداخت خسارت بر عهده شماست .

با سلام
طبق قرار داد شخصی که تعهد را انجام نداده است بر عهده اوست

سلام
از طرف شخصی که معامله را فسخ نموده میبایست پرداخت شود

سلام خریدار که چک ها راپرداخت نکرده است

مطابق قرارداد و تعهدات طرفین اگر فسخ و دادگاه حکم اعلامی فسخ را صادر کرد طبق قرارداد شخصی که تعهد را انجام نداده است

با سلام،با توجه به سوال مطرح شده در خصوص اعلام فسخ قراردادتوسط فروشنده لازم به ذکر است با عنایت به شروط مندرج در قرارداد منعقده فی مابین خریدار و فروشنده که طی آن مقرر شده است در صورت عدم انجام تعهد خریدار در مورد پاس نمودن چکهای موضوع معامله فروشنده حق فسخ قرارداد را خواهد داشت ودر این خصوص نیز مبلغی به عنوان خسارت تعیین شده است،با توجه به مطالب معنونه و شروط مندرج در قرارداد فروشنده می تواند به جهت عدم انجام تعهد خریداربه شرح فوق نسبت به فسخ قرارداد و اخذ مبلغ خسارت تعیین شده اقدام نماید.