آیا امکان ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰,۰۴۳ #48414895

من ساکن تهرانم، در یزد در شورای حل اختلاف یک پرونده دارم، رفت و آمدم سخته.
آیا می توانم از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی یک لایحه ارسال کنم؟
منظورم لایحه تجدید نظر نیست، لایحه تنها، که مدیر دفتر دادگاه پرینت بگیره و ضمیمه پرونده کنه.
آیا امکان پست یا فکس لایحه وجود دارد؟
آیا مدیر دفتر دادگاه قبول می کنه و ضمیمه پرونده میکنه؟
یا حتما نیاز به مراجعه حضوری است؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله میشود
حتی میتوانید پست کنید

بله این اقدام جدیدا میسر شده و طرفین دعوی و وکلای دادگستری این امکان را خواهند داشت .

سلام مهمولا اگر پست کنید مدیرات دفاتر می پذیرند از طریق دفتر خدمات قضایی به تازگی راه اندازی شده اما در عمل ظاهرا اموزش های لازم داده نشده است .

بله میتوانید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی لایحه ارسال نمایید . اگر این امکان در شهر شما فراهم نشده است میتوانید لایحه خویش را پست کنید .

سلام
فعلا این امکان در سیستم فراهم نشده، اما میتوانید با شعبه تماس بگیرید و پس از هماهنکی با شعبه از طریق پست لایحه را ارسال کنید