خرید اپارتمان مسکن مهر در صورتیکه توسط مالک آن فروخته نشده باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۹۴ #48350

با سلام من یک واحد اپازتمان مسکن مهر خریدم این اپارتمان قبلا به دو نفر دیگر نیز فروش رفته نفر اول با وکالت خرید انجام داده که در متن ان انقدر کلمات عربی بکار رفته که ادم از متن ان واقا چیزی سر در نمی اورد در ان موقع نیز اپارتمان اجاره نامه وسند اعیانی نیز نداشته وهم چنین دومین نفر با قولنامه عادی خریده با ز ان موقع هم سند صادر نشده والان که من با قولنامه بنگاه خرید کردم الان که من می خواهم وام ان را به نام کنم می گویند که باید اجاره نامه سند اعیانی ان صادر شده باشد من اقدام به دریافت اجاره نامه به نام شخص اول با هزینه خودم کردم حالا می بینم که مسکن شهر سازی اقدام به فسخ ان کرده دوباره از من اجاره نامه می خواهد حالا سوال من این است که چه کسی باید هزینه سند اولیه را باید پرداخت کند بعد من سند را با هزینه خودن به نام خودم کنم لطفا مرا راهنمایی کنی در قولنامه ها هیچ اثری از هزینه سند به نام کیست اشاره نشده است

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا هزینه سند به صورت نصف میان خریدار و فروشنده تقسیم خواهد شد و در صورتیکه واحد مسکن مهر شما به نفرات دیگری نیز فروخته شده باشد میتوانید شکایت کیفری فروش مال غیر علیه فروشنده مطرح نمائید.موید باشید