قاضی برای ما یک عدد گوشی رد مال زده؛ آیا ما میتونیم شاکی بشیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۵ #48343914

سلام.
شاکی ما چون حضور پیدا نکرده برای رد مال قاضی اجرای احکام نامه براش فرستاده و خواسته که مشخصات یک عدد گوشی که روی پرونده بوده رو با قیمت براشون بفرستن ولی شاکی کلی وسیله نوشته به اینصورت که ۳ عدد گوشی. آبگرمکن. بخاری. باطری ماشین و غیره و قاضی به من میگه همه رو باید پس بدید یا پولش بدید در صورتی این پرونده دو سال طول کشیده برادر من یک هفته آگاهی بود بازجویی شده ولی نه کلانتری و نه آگاهی هیچ مال مسروقه ایی کشف نکردن. فقط همان گوشی که اونم برادرم پیدا کرده ولی متاسفانه شکسته و قاضی برای ما یک عدد گوشی رد مال زده. چرا ما باید تن به همچین رای بدیم آیا ما میتونیم شاکی بشیم خواهشا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصوری که رای قطعی شده باشد واجراییه هم صادرشده باشد به نظر می رسد باید مطابق رای خسارت ها را پرداخت نمایید.

سلام انچه در حکم قطعی به عنوان رد مال یا قیمت ان درج شده قابل دریافت می باشد ..هرچند شاکی اموال دیگری را نیز در شکواییه مطرح نموده باشد..