چون نامبرده امکان سکته و فوت را براساس درگیری لفظی هم دارد از نظر قانونی چیکار کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۸ #48337145

باسلام. مزاحمی دارای سن بالا و ناراحتی قلبی می باشد.تنها زندگی میکند. چندین بار اقدام به تحریک و بحث لفظی با اینجانب و زنگ زدن درب منزلم کرده است.حال چون نامبرده امکان سکته و فوت را براساس درگیری لفظی هم دارد از نظر حقوقی چیکار کنم اگر اتفاقی برایش بیفتد مسئولیتی برای من نداشته باشد.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
اقدام قانونی و شکایت مبنی بر مزاحمت ،بدون درگیری لفظی.

درود
می توانید با کلانتری تماس بگیرید و صورتجلسه شود یا می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی به جرم مزاحمت شکایت کنید.

درود بر شما، بهترین راه اقدام به طرح شکایت علیه ایشان است، شکایتی مبنی بر مزاحمت علیه ایشان مطرح کنید و از هرگونه درگیری چه لفظی و چه فیزیکی با ایشان بپرهیزید.

درود
با ایشان مجادله ننمایید ‌علیه ایشان بابت مزاحمت ار طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید . با پیگیری این موضوع از طریق قضایی شما مسئولیتی در قبال شرایط جسمانی ایشان نخواهید داشت.

اگر برای شما مزاحمت ایجاد میکند به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید و شما راه قانونی را انجام میدهید و مشکلات ایشان ارتباطی به شما ندارد.