آیا بعد از صدور حکم امکان اعتراض وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۴ #48317551

باسلام
همسر اول پدر من حدود ۲۰ سال قبل فوت کرده فرزندان ایشون الان بعد از فوت پدر اومدن دادخواست اجرت المثل ایام زناشویی دادن که در همان جلسه اول بدون حضور خواهان و با حضور وکیلشان پرونده مورد بررسی قرار گرفت و ما نیز در مورد عدم اثبات اینکه زوجه عدم قصد تبرع داشته و هم چنین اینکه با دستور پدرمان کار انجام شده یا خیر صحبت کردیم اما متاسفانه قاضی با نادیده گرفتن این موضوع پرونده را به کارشناس ارجاع داده.
آیا بعد از صدور حکم امکان شکستن حکم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان طرح تجدیدنظرخواهی دارید به نظر قاضی سخت گیری نموده اند و اصولا در صورت فوت همسر حکمی در راستای پرداخت اجرت المثل صادر نمیشود

با سلام
شما بعد از صدور رای بیست روز فرصت اعتراض دارید
امکان شکسته شدن رای وجود دارد زیرا اثبات دستور زوج و عدم تبرع زوجه با توجه به فوت ایشان بسیار بعید به نظر میرسد

چنین درخواستی مسموع نیست

وراث نمیتوانند اجرت المثل ایام زوجیت مادر را مطالبه نمایند

با سلام
چنین درخواستی فقط توسط زوجه امکان دارد و وراث پس از فوت اگه قبلا درخواست داده شده باشه امکان پیگیری رو دارند