خرید خودرو در دفتر خانه و عدم حضور فروشنده به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۱۳ #48305

با سلام
حدود سه ماه پیش ماشینی که به نام دونفر به صورت سه دانگ سه دانگ بود خریداری کردم،بعد از دادن چک و امضا در دفترخانه به مراکز تعویض پلاک رفتم و پلاک جدید به نام بنده صادر گردید.از دفترخانه تماس گرفتند گفتند باید بیایید اینجا امضا کنید تا سند قطعی شود پس از مراجعه دفترخانه سند سبزرنگی که مراکز تعویض پلاک صادر کرده بود از ما گرفت
الان مشکل اینجاست که آن فروشنده قبلی که دو نفر بودند از آمدن به دفترخانه جهت زدن امضا خودداری می کنند
چطور میتوانم از راه قانونی به نتیجه برسم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ثمن خودرو را در محضر به ایشان پرداخت مینمودید لذا در حال حاضر از تحویل خودرو امتناع نمائید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به طرفیت ایشان تنظیم کنید.موید باشید