از اتهام حمل و نگهداری و قاچاق مشروبات الکلی چطور دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #48290972

سلام به من که شغل دولتی دارم اتهام قاچاق مشروبات الکلی زدن و منو دادگاهی کردن خونه منو گشتن حتی زن و بچم هم خونه بودن ۵ نفر بودن اومدن کل خونم و گشتن و از من و همسرم خواستن متنی رو امضا کنیم. ماشبنم هم گشتن ولی هیچی پیدا نکردن چون اینکاره نیستم و توی پروندم قید شده که یک شیشه و یک بطری کشف کردیم ولی در منزل من هیچی نبوده بازپرس پرونده رو به قاضی داده و چند روز دیگه جلسه دادگاه دارم رسیدگی به پرونده و حضور زی سمت طرفین نوشته بود اونا یه صدا از من دارن که با تلفن با همکارم صجبت میکردم و از من خواست ابج و تهیه کنیم که گفتم باشه بیا. منظور من از این بیا این بود که بریم از کسی بخریم نه اینکه من دارم. اونا صدای منو ضبط کردن لطفا بگین در جلسه اینده چی میتونم بگم که پرونده مختومه بشه چون واقعا اینکاره نیستم و چیزی از من نگرفتن چی باید بگم و با توجه این موارد که گفتم ممکنه منع تعقیب نخورم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید آیا میتونم بزنم زیرش و بگم که اون صدای من نبوده و شاید کسی با تلفنم صحبت کرده لطفا کمکم کنین من زن و بچه دارم و واقعا اینکاره نیستم نمیدونم چرا اینقدر کشش دادن پرونده رو..هجدهم جلسه دادگاه هست ممنون میشم راهنماییم کنین که چی میتونم بگم بهتره برام.

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا اگر از منزل شما مشروباتی کشف نشده چرا صورتجلسه حاوی کشف مشروبات را امضاء کرده اید؟
ثانیا فایل صوتی اگر چه دلیل اثباتی جرم محسوب نمی شود ولی در کنار اقرار شما در صورتجلسه میتواند به عنوان قرینه مورد استناد واقع گردد .
ثالثا اگر مدعی سوءنیت دیگران یا پرونده سازی بر علیه خود هستید باید با تهیه مدارک و شهودی حسن سابقه خود را به دادگاه ثابت و بیان نمائید تا موجبات ظن قاضی به روند تحقیقات را باعث گردید .