ممکنه ایشون از عمد نفقه نگیره و بعد از شش ماه در خواست طلاق دهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۷ #48287057

با سلام و عرض خدا قوت خدمت وکلای عزیز
بنده حدود یکسال هست که عقد کردم . خانومم باکرست و فعلا خونه ی پدرش هست . تو این مدت هر موقع به منزل پدرخانومم مراجعه کردم نفقه ی خانومم رو بصورت پول نقد پرداخت کردم ولی رسید یا شاهدی ندارم . حدود یک ماهه با خانومم به اختلاف خوردیم . ایشون از من تمکین نمیکنند . گوشیشون رو جواب نمیدن و کارت بانکی هم ندارند که نفقشون رو بریزم تو حسابشون . به نوعی از حق حبسش داره استفاده میکنه .
سوالم اینه که ممکنه ایشون از عمد نفقه نگیره و بعد از شش ماه در خواست مهریه معوقه کنه و با استناد به همین دادخواست طلاق بده؟
یا اول دادگاه به بنده حکم میکنه که مهریه معوقشون رو بپردازم و اگر اونموقع ندادم میتونه طلاق بگیره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مهریه به قوت خود باقی است، لکن ترک انفاق به مدت شش ماه حق طلاق ایجاد می‌کند

سلام

مهریه که باید در هرصورت پرداخت شود

اما در خصوص نفقه بهرحال شما باید اقدام به پرداخت نمایید و در صورت امتناع ایشان از طریق ارسال اظهارنامه نامه تقاضای معرفی شماره حساب یا کارت نمایید تا از آن طریق مانع هرگونه اقدام احتمالی ایشان شوید

سلام نپرداختن مهریه ارتباطی به نفقه ندارد . در صورتی که مهریه وی را پرداخت نکنید می تواند برای جلب شما اقدام کند. نپرداختن مهریه حق طلاق به زوجه نمی دهد. در ابتدا اظهارنامه ای برای وی ارسال کنید مبنی بر اینکه شماره حسابی اعلام کند تا شما نفقه وی را پرداخت کنید اگر توجهی نکردند مبلغ نفقه وی را به صندوق دادگستری واریز نمایید.

سلام
دریافت مهریه از جانب ایشان هیچ گونه ارتباطی ب پرداخت و یا عدم پرداخت نفقه ندارد و ایشان هر زمان که بخواهند می توانند مهریه را مطالبه نمایند
اما در خصوص نفقه در صورتی که ایشان دادخواست مطالبه نفقه داده در صورتی که شما نفقه را پرداخت ننمایید اجرائیه صادر خواهد شد.
اما در صورتی که پس از دادخواست ایشان مبنی بر مطالبه نفقه شما نفقه ایشان را پرداخت نمایید مسئولیتی متوجه تان نخواهد بود و ایشان از این طریق قادر به اقدام جهت طلاق نخواهند بود
در خصوص نفقه ای که تاکنون واریز نموده اید باید دلایل کافی مبنی بر پرداخت داشته باشید

در صورتی که همسرتان اثبات کند که شما ۶ ماه به ایشان نفقه پرداخت نکرده اید و الزام شما به دادن نفقه نیز ممکن نباشد می تواند با استناد به این امر برای طلاق اقدام نماید بنابراین بهتر است اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید مبنی بر اینکه شماره کارت یا حسابی از خودش اعلام نماید تا نفقه ایشان را پرداخت نمایید در صورت عدم پاسخ به اظهارنامه می توانید به این امر استناد نمایید که ایشان شماره کارتی به شما اعلام نکرده اند.

اول دادگاه شما رو محکوم به پرداخت نفقه می‌کنه و در صورت گذشت ۶ماه و عدم پرداخت و صدور اجراییه پرداخت نفقه،در صورت عدم پرداخت از سوی شما زن میتواند اقدام به طلاق نماید.

با سلام ووقت بخیر
مهریه در هرشرایطی به ایشون تعلق میگیره ارتباطی به نفقه نداره و در صورت هدم برداخت مهریه میتوان تقاضای اجراییه کند و در مورد نفقه هم بهتره که شاهد داشته باشید برای برداخت نقدی و علی ایحال در این صورت که شماره کارت ندارد میتوانید اظهارنامه ای دال بر این که شماره کارت برای واریز نفقه به شما دهند به ایشون بدهید و طلاق زوجه منوط به داشتن وکالت در طلاق و توافقی بودن طلاق و اثبات شرایط عسرو حرج می باشد .