به دنبال وکیل مطمئن برای مشاوره حقوقی و دادن وکالت جهت حل مشکل حقوقی هستم. لطفا معرفی کنید

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۵۰ #48251

با سلام و ضمن تشکر از زحمات شما

بنده نیازمند وکیل متخصص و مطمئن در تهران هستم تا در ابتدا بصورت حضوری مشاوره بگیرم و سپس وکالت بدم تا پرونده من رو انجام بده.
لطفا شخص مطمئن رو معرفی کنید.

در ضمن خیلی کارم مهمه و از نظر زمانی خیلی عجله دارم.
هزینه هم واسم خیلی مهمه.

با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراجعه کننده گرامیچند نکته برای انتخاب یک وکیل جهت دریافت مشاوره حقوقی مطمئن و وکالت پرونده مهم می باشد.وکیل انتخابی متخصص و دارای سابقه کافی برای انجام موضوع پرونده شما را دارا باشد.وکیل انتخابی، دارای معلومات علمی کافی (دانش آموخته دانشگاه های دولتی درجه یک کشور) باشد.وکیل انتخابی، در صورت امکان وکیل کانون وکلای دادگستری مرکز باشد.وکیل انتخابی بتواند پرونده ها و قراردادهای موفق گذشته خودرا با صداقت کامل به شما نشان دهد.وکیل انتخابی مرحله به مرحله شما را یاری کند و طبق توافق زمانی و هزینه ای که در قرارداد درج می کند شما را تا پایان کار همراهی کند.وکیل انتخابی، قبل از قبول وکالت پرونده شما را بصورت کامل بررسی کند و در صورتی که پرونده قابل انجام نبود به شما اعلام کند، چرا که زمان و هزینه شما تلف می شود.وکیل انتخابی، در صورتی که کار شما خیلی مهم باشد با همکاران متخصص خود پرونده را به مشاوره بگزارد و بصورت گروهی مدیریت کار را به عهده گیرند.و دیگر موارد ...ما خانم اکرم فرخ و گروه وکلای یاسا را به شما به عنوان وکیل متخصص پایه یک دادگستری که شرایط بالا دارد معرفی می کنیم.به نظر ما شما ابتدا با شماره تلفن 87132 - 021 تماس بگیرید، درخواست وقت مشاوره حقوقی حضوری کنید، پس از گفتگو و بررسی موضوع پرونده خود و تایید ایشان نسبت به قبول وکالت، وکالت پرونده خود را به ایشان بسپارید. همچنین می توانید فقط مشاوره حقوقی دریافت کنید.جهت کسب اطلاعات بیشتروبسایت خانم اکرم فرخ: www.Farokh.irوبسایت گروه وکلای یاسا: www.Yasa.co