مفهوم در خصوص اتهام متهم؛ کیفر خواست صادر شد چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۱۹۶ #48237403

با سلام و احترام
در پی شکایت واهی خانمی از من که خط در مالکیت همسرش. بوده و از من بابت توهین و تهمت به خط همسرش شکایت نموده دادیار ناحیه مربوطه با برخورد تند با من بزور سعی در گرفتن اعتراف از من داشت که موفق نشد ولی موارد ذیل در پیج ثنا من ثبت شده ... میخوام بدونم بند ۱۳ به چه شکل انجام خواهد گرفت و مجازات من چیست و به چه شکل میتوانم اعتراض بزنم ...
۱۱- نسبت به شکایات ط علیه ز مبنی بر تهدید و توهین به اشخاص عادی طی شماره ------------ مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۲۳ جلب به دادرسی صادر شد.
۱۲-دستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده نزد دادستان جهت ملاحظه و اظهار نظر در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۲۳ صادر گردید
۱۳-در خصوص اتهام متهم کیفرخواست به شماره --------------- مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۲۸ صادر گردید
ضمن اینکه ایشون به طریقی به اظهارنامه من در پلیس فتا و تصویر کارت ملی من دسترسی پیدا کرده و در فضای مجازی منتشر کرده و به خود من هم با تهدید اعلام نموده است که من به پرونده شکایت و اعاده حیثیت علیه ایشان الحاق نمودم ..
ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی مجرم شناخته شدن شما محرز شده است

جرم شما برای دادستان پس از ملاحظه و بررسی پرونده (طبق بند۱۲)محرز گردیده وایشان نظر خود را طی کیفر خواستی صادر کرده و از دادگاه کیفری خواسته اند متناسب با جرمتان برای شما مجازات تعیین شود

صدور کیفرخواست به منزله ی اعلام آمادگی طرح پرونده ی شما در دادگاه ذیصلاح است.دادسرا در مرحله ی مقدماتی اقدامات ابتدایی را انجام میدهد تا در صورت محرز دانستن ارتکاب بزه،جهت انتساب آن عمل به شخص مورد نظر،پرونده را برای تصمیم نهایی به دادگاه بفرستد‌

با سلام و احترام
بدین معنی است که بزه ارتکابی از طرف شما محرز است
و پرونده شما به دادگاه کیفری جهت تعیین مجازات فرستاده می شود

کیفرخواست به معنای مجرم شناخته شدن شما در دادسرا می باشد و پرونده در مرحله بعد به دادگاه ارجاع میشود تا آخرین دفاعیات شما اخذ و میزان مجازات شما تعیین گردد.

کیفرخواست پس از پایان تحقیقات توسط دادستان صادر و بعد از صدور قرار جلب به دادرسی صادر میشود تا پرونده برای رسیدگی اصلی به دادگاه ارسال شود،، کیفر یعنی مجازات، یعنی دادستان به نمایندگی عموم جامعه تقاضای مجازات متناسب با جرم رو از دادگاه کیفری یک یا دو حسب مورد بخواهد.

سلام ..

یعنی ارکان جرم برای بازپرس محرز شده و کیفرخواست صادر کره تا ، دادگاه به آن رسیدگی کند