آیا قانون از ما حمایت میکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۰ #48232057

سلام من یه دخترم و هجده سالمه پدرم مرا کتک میزند و تهدید به کشتن میکند و به من تهمت میزند که تو دنبال پسر هستی و دوست پسر داری ولی پدرم خودش با زنی دیگر جز مادرم ارتباط دارد ولی ما بخاطر ترس از جونمون به رویش نمی آوریم پدرم اجازه نمیدهد که من از خانه بیرون بیایم، باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در ابتدای امر با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و در صورتی که مشکل حل نشد میتوانید بابت ضرب و شتم و توهین از ایشان شکایت کنید

بله شما میتوانید شکایت کنید

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

ابتدا با اورژانس اجتماعی و اداره سرپرستی تماس بگیرید
اگر مشکل حل نشد
قانونا میتوانید به اتهام تهدید و ضرب و جرح از پدر شکایت کنید

سلام.بابت کتک زدن و تهدید و حبس در منزل میتوانید شکایت کنید.