از مدعیان مدیریت در مجتمع های مسکونی چگونه باید شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۱ #48197947

با سلام و تبریک سال نو خدمت سروران وکیل و حقوقدان
در یک مجتمع مسکونی مدت سه سال است که ساکن هستم. در این مدت افراد مختلف با ادعای مدیریت و بدون برگزاری انتخابات قانونی مطابق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن اقدام به دریافت وجه از قبیل "ورودی اثاثیه" و "شارژ" و غیره با قبض و مهر مجتمع نموده اند که نتیجه آن نداشتن نگهبان بالغ بر یکسال و پرداخت نشدن قبوض مشترک و دریافت مجدد آن و عدم نظافت در بعضی از ماه ها بوده و از ارائه ریز هزینه ها هم خودداری میکنند و معلوم نیست پولها چگونه هزینه میشود و هرکس تقصیر را به گردن دیگری می اندازد.
چگونه و با چه عنوانی باید از این افراد شکایت کرد که حسابرسی شوند؟
آیا شکایت "تحصیل مال نامشروع" از آنها به نتیجه خواهد رسید و شامل مرور زمان نخواهد شد؟
قبلا از بذل توجه و راهنماییهای شما عزیزان سپاسگزاری میکنم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدون برگزاری انتخابات قانونی مطابق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی//////
مسئولیت مالکین مجتمع
در صورت نداشتن صورتجلسه رسمی در خصوص تعیین مدیر ساختمان ، مسئولیت جبران خسارات برعهده مالکین مجتمع به نسبت مساحت آپارتمان ( مساحت اعیانی سند ) است .

که حسابرسی شوند؟
به موجب ماده ۱۲ آئین نامه، کلیه تصمیمات مجمع عمومی شرکاء باید در صورتجلسه نوشته شده و بوسیله مدیر یا مدیران نگهداری گردد.
تخلف از قوانین آپارتمان نشینی،رعایت نکردن قانون به صورت خودسرانه اقداماتی در این زمینه انجام شود در این حالت درخواست اقامه دعوا برای شخص متخلف امکان پذیر است
مرور زمان نخواهد شد؟ به تنهایی حق گرفتن تصمیم و تعیین تکلیف برای اعضای آپارتمان را ندارند.
تشکیل جلسات مجمع عمومی باید حداقل نیمی از مالکان و یا نمایندگان آنها حضور داشته باشد
و با توافق آرای آن‌ها، مدیر ساختمان انتخاب خواهد شد.
مدیر ساختمان توسط مجمع عمومی آپارتمان انتخاب می شود. مجمع عمومی در واقع گردهمایی مالکان آپارتمان بوده و تمامی افراد عضو مجمع عمومی، هیئت مدیره ساختمان به حساب می آیند و با توافق آرای آن‌ها، مدیر ساختمان انتخاب خواهد شد.
زیرا این صورتجلسات به امضای کلیه حاضرین رسیده و مفاد آنها از مهمترین مدارک قابل استناد در برابر مالکین، مدیران، ‌اشخاص ثالث، مراجع ثبتی، مراجع قضائی و اداری است.

سلام
طبق آیین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها هر یک از شرکاء که در مورد سهمیه یا میزان هزینه مربوط به سهم خود معترض باشد می‌تواند به مدیر ساختمان مراجعه و تقاضای رسیدگی نسبت به موضوع را بنماید، در صورت عدم رسیدگی یا رد اعتراض، شریک می‌‌تواند به مراجع صلاحیت‌دار قضایی مراجعه کند.