مجازات ازاله بکارت چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۷ #48137840

مجازات ازاله بکارات و تا چه مدت در پزشک قانونی معلوم میشه چه کسی این کار رو انجلم داده؟ و حکم رابطه نامشروع مرد متاهل چیه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات ازاله بکارت مجازات رابطه نامشروع یا زنا ست .
اما اگر ازاله بکارت بدون رضایت زن صورت گرفته باشد ودرآن اکراهی بوده باید ارش البکاره پرداخت شود .
مجازات زنای متاهل در صورت وجود شرائط احصان اعدام است .

با سلام
اگر رضایت هر دو طرف برای ازاله بکارت باشد که مجازات خاص برای هر دو طرف خواهد بود
اما صرفا اگر از سوی مرد باشد بایستی ارش البکاره به دختر پرداخت گردد
اگر زنای مرد متاهل اثبات گردد زنای محصنه و اعدام خواهد بود .

مجازات ارتباط نامشروع یا زنا را حسب مورددارد مجازات مرد متاهل اعدام خواهد بود

سلام
اگر اثبات شود روابط نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق و ازاله پرده بکارت شامل ارش البکاره هم می شود
پزشکی قانونی تقریبا تا ۷۲ ساعت می تواند تشخیص بده توسط چه کسی ازاله برده بکارت صورت گرفته

با سلام مجازات ان پرداخت ارش است
ا توجه به موازین شرعی و قانونی ارش البکاره برابر یک مهر المثل است که در تمام موارد با نظر کارشناس تعیین می گردد. اگر میزان مهرالمثل بیش از دیه ی کامل زن باشد، بیشتر از یک دیه پرده بکارت کامل تعلق نمیگیرد و محاسبه نخواهد شد.

باسلام درصورتی که ازاله بکارت به عنف باشد مجازات زانی اعدام است همچنین درصورت شرایط احصان.درصورت رضایت طرفین ونبود شرایط احصان پرداخت ارش البکاره و شلاق حدی در انتظار زانی و زانیه است.

مجازات ازاله بکارت همان مجازات رابطه نامشروع یا زنا بوده و مجازات جداانه ای ندارد . فقط در صورتیکه ازاله بدون تراضی زن صورت گرفته باشد باید ارش البکاره پرداخت شود .
مجازات زنای متاهل در صورت وجود شرائط احصان اعدام است .